Girl Power Camp

Tid 10 Aug – 13 Aug, 2023
Arrangör Färjestad BK Hockeyallians
Plats Kristinehamn, Värmland, Sverige
För spelare födda 2014 och äldre

Välkommen till Girl Power Camp 2023!

 

Vill du utveckla ditt spel och ta det till nästa nivå eller är du nyfiken på sporten ishockey och vill prova på? Girl Power Camp är lägret för alla spelare oavsett nivå!

Färjestad BK Hockeyallians bjuder in till Girl Power Camp. Träna ishockey under ledning av välutbildade tränare samtidigt som du möter nya vänner och spenderar sensommaren i ishallen.

Ta chansen att vara med på det populära hockeylägret, som lockat hela 90 deltagare flera år i rad (under åren innan pandemin, hela 75 i somras) du också- besök Värmland och Girl Power Camp för en inspirerande och rolig säsongsupptakt och en spännande avslutning på ditt sommarlov.

Campen är en samlingsplats för både nybörjare och aktiva hockeytjejer födda 2014 och äldre. Tjejerna delas in i grupper utifrån ålder och erfarenhet för att alla ska hitta sin rätta nivå och inga förkunskaper krävs.

Nybörjare får lära sig grunderna inom ishockey, såsom skridskoteknik, klubbteknik och passningar. Aktiva och mer erfarna spelare får i tillägg till att fortsätta träna grunderna chansen att utveckla sitt spel med en spännande mix av teori och praktik.  Lägret innehåller också flera gemensamma övningar, matcher och aktiviteter för att alla ska få en chans att lära känna varandra och sporten.

 


Deltagaravgift:
1 900 SEK

inkl. möjlighet till boende på hårt underlag, skola el. liknande.

Måltider som ingår: 3 frukost, 4 lunch, 3 middag och 3 kvällsmål.

 

 BOKNING AV CAMPEN KAN GÖRAS DIREKT GENOM ATT KLICKA HÄR

 

Bilder från Girl Power Camp: