Medresenär

Passa på att semestra i Värmland under Nordic Youth Trophy

 

I Värmland finns alla möjligheter för en fantastisk semester, speciellt under Nordic Youth Trophy. Förutom allt Värmland har att erbjuda i vanliga fall har och kommer ett antal intressanta erbjudanden att tas fram för just Dig som medresenärer under Nordic Youth Trophy.

Med våra underbara sjöar inklusive Vänern är det alltid nära till vatten och bad. För den golfintresserade finns en mängd fina golfbanor att tillgå. Här finns många fina campingar och trevliga hotell att bo på.

Ackreditering för medresenärer (Tyvärr tillfälligt stängd)

För Dig som medresenär erbjuder vi en speciell ackreditering i formen av en webbapp till mobilen, som fylls med en mängd erbjudanden att ta del av under Nordic Youth Trophy. Det kan röra sig om allt från upplevelser och boende till restaurang- och shoppingerbjudanden!

*Färjestad BK Hockeyallians behandlar dina personuppgifter för ändamålet att informera dig om det arrangemang som ni anmält er. Behandlingen sker på basis av att det är nödvändigt för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig och tillhandahålla all information ni behöver inför det arrangemang som du anmält dig/ditt lag till. När dina personuppgifter inte längre är nödvändiga för att uppfylla ändamålet med behandlingen så raderas personuppgifterna, såvida ni inte godkänt att vi skickar information och erbjudanden kring kommande arrangemang. Läs mer om vår GDPR-policy här: http://thenordicseason.com/gdpr