Hagfors

Boenden i Hagfors

NATURNÄRA UPPLEVELSER

I Hagfors visar sig vackra Värmland från sin bästa sida, oavsett årstid. Vandra med guide eller på egen hand, cykla längs Klarälven eller ta en skogstur till häst. Hur du än väljer att ta dig fram kan vi lova en fantastisk naturupplevelse längs vägen. Följ med på en spännande safari! Här är chansen stor att du får se älg eller bäver i deras naturliga miljö. Tack vare närheten till vatten kan vi erbjuda mängder av aktiviteter. För paddling med kanot och kajak finns många möjligheter att flyta fram både på älvar och sjöar.

 

Hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål. I Hagfors visar sig det värmländska landskapet från sin allra vackraste sida. Den naturliga skönheten består året runt och här finns ett stort utbud av aktiviteter som låter dig ta del av naturen på ett fantastiskt sätt.

 

Hos oss kan du bada i Rådasjön, cykla dressin mellan Uddeholm och Hagfors eller njuta av naturen genom att vandra på någon av våra natursköna vandringsleder. Här har du också möjligheten att följa med på en spännande vildmarks- och älgsafari för att upptäcka vilda djur i deras naturliga miljö.

 

Med närhet till skog, vatten och öppna landskap har vi möjligheten att erbjuda mängder av aktiviteter på både vatten och land, exempelvis turer med flotte på Klarälvens vatten.

 

MINNEN FÖR LIVET

Med rik kultur och närhet till natur finner du här upplevelser du minns för livet. Ta dig tid att känna, lyssna och titta. Njut av vackert landskap, sommar som vinter. Ta del av vår historia. Skapa egna berättelser när du kombinerar dina upplevelser efter eget behag.

 

Varmt välkommen till Hagfors, vi lovar dig en vistelse du sent kommer att glömma!

 

Hagfors
Dalavägen 10
683 80 Hagfors

Tel: 0563-187 50
E-post: turist@hagfors.se

Hemsidor: http://www.hagfors.se/

http://www.visithagfors.se/sv